Geschiedenis

Stomerij City Wash is in 1973 opgericht in de toen nog in aanbouw zijnde wijk Weezenhof. Inmiddels bijna 50 jaar en een aantal verbouwingen & verhuizingen later, beschikt onze stomerij over specialistische apparatuur voor de reining van alle soorten textiel. Vanwege de toegenomen activiteiten in met name de zakelijk markt hebben wij in januari 2015 onze machinepark verplaats naar ons nieuwe bedrijfspand aan de Tarweweg 9H in Nijmegen. Vanuit de Tarweweg 9H bevoorraden wij onze depots in Nijmegen, Groesbeek & Gennep en daarnaast ook al onze zakelijke klanten en de zorginstellingen. Vanwege de verder groei van onze activiteiten hebben we in 2018 een 2de bedrijfspand in gebruik genomen aan de Tarweweg 9J op dit adres bedienen we de particuliere klant.

 

Kwaliteit door vakkennis

Uw textiel wordt als maatwerk op een professionele wijze behandeld. Daarvoor is een flinke dosis vakkennis nodig. Want veel verschillende stoffen, met uiteenlopende vlekken kunnen op diverse manieren gereinigd worden. Stomerij City Wash weet de juiste methode en geeft daarbij een kwaliteitsgarantie: het gereinigde goed weer als nieuw. Sterker nog: de reiniging is dermate vakkundig dat uw textiel zelfs langer meegaat dan wanneer u het zelf wast.

 

Milieubewust

De wensen van consument en bedrijf spelen een grote rol, maar dat betekent niet dat het milieu uit het oog wordt verloren. Onze stomerij investeert in moderne apparatuur voor milieuvriendelijke reiniging. Branchebreed vinden continu onderzoeken plaats naar verbeterde of nieuwe reinigingstechnieken. Die technieken moeten zowel de schoonste was als de geringste milieubelasting opleveren. Wij voldoen daarbij aan alle wettelijke bepalingen en milieuvoorschriften.

 

Bekijk hier City Wash in beeld

 

Waarom City Wash

  • We zijn goed bereikbaar
  • Snelle Service binnen 2 werkdagen
  • Er is volop gratis parkeergelegenheid
  • Pinnen mogelijk

Contact opnemen