Breed Service aanbod

Stomerij City Wash biedt u een breed dienstenpakket. Wij reinigen niet alleen maatpakken en overhemden, maar bijvoorbeeld ook jassen, dekbedden, slaapzkken, gordijnen,  vitrage, leer & suède, bruidskleding en tapijten. Naast de reiniging van uw kleding kunnen wij voor u ook de reparatie van uw kleding verzorgen.

Voor diverse zorginstellingen en zakelijke klanten verzorgen wij de reiniging van representatieve kleding. De kleding wordt gehaald, gereinigd en weer in perfecte staat terug gebracht.

 

Wat doet de bruid, nadat de muziek van het trouwfeest verstomd is, met haar exclusieve, dure bruidsjurk? Ook de mooiste dag laat immers zijn sporen na op het voorheen smetteloze textiel. Zelf wassen is echt geen optie, gezien de doorgaans kwetsbare stof en de manier waarop daarop, vaak eveneens zeer kwetsbare, applicaties zijn aangebracht. Bij onze stomerij is bruidskleding echter in goede handen. Een combinatie van vakkennis en een professionele uitrusting stellen ons in staat de kleding tot in de puntjes te verzorgen. Ook het kostuum van de bruidegom reinigen wij graag voor u.

Bruidsjurken gereinigd vanaf € 150 tot €200
(prijs afhankelijk van bewerkelijkheid)

 

 

U kunt bij ons terecht voor professionele kledingreparaties. Op ambachtelijke wijze, in combinatie met de laatste technieken en de nieuwste materialen, voert Stomerij City Wash alle werkzaamheden tot in detail uit.

Wij verzorgen voor u ook het reinigen van bijzonder kleding. In opdracht van Museum het valkhof mochten we de kleding van Katharina van Kleef reiningen. Deze kleding was te zien tijdens de tentoonstelling "De wereld van Katherina". Na reiniging is de kleding naar Amerika getransporteerd. Ook het reinigen van bijvooorbeeld gilde of fanfare kleding is bij ons in goede handen.

U kunt bij ons ook terecht voor het laten reinigen van leren kleding. 

Stomerij City Wash weet de juiste methode en geeft daarbij een kwaliteitsgarantie: het gereinigde goed weer als nieuw. Sterker nog: de reiniging is dermate vakkundig dat uw textiel zelfs langer meegaat dan wanneer u het zelf wast.

Uw gordijnen vakkundig en met zorg laten reinigen?

Onze stomerij is gespecialiseerd in het reinigen van vaak kwetsbare overgordijnen en vitrages. Afhankelijk van de soort textiel, de verving en dergelijke worden ze deskundig gereinigd. Kleurstoffen kunnen door externe invloeden aangetast zijn wat vooraf niet zichtbaar is. Bij het reinigen bestaat in sommige gevallen het risico dat losse kleurstof dan wegspoelt. Maar in vrijwel alle gevallen mag u erop rekenen dat u frisse raambekleding terugontvangt die er weer lange tijd schoon en verzorgd uitziet.

Gordijnen (per m2) € 4,60
Gordijnen Velours (per m2) € 5,00
Gordijnen Gevoerd (per m2) € 5,00
Vitrage (per m2) € 2,50

Geen zin om zelf uw overhemd te strijken?

In onze winkel aan de Tarweweg 9H in Nijmegen kunt u er ook voor kiezen thuis uw overhemden te wassen en het strijkwerk over te laten aan onze medewerkers.

Ook voor het reinigen van tapijten kunt u bij ons terecht. Als het tapijt te groot of te zwaar is dan komen wij het in overleg bij u ophalen en terug brengen. Houdt er rekening met dat u uw tapijt minstens 1 werkweek kwijt bent. 

Wij reinigen voor u ook alle soorten dekbedden en slaapzakken (zowel synthetisch als dons).

Ticket Clean Way biedt u de ideale oplossing en houdt rekening met zowel uw medewerkers als uw budget. Het onderhoud van bedrijfskleding uitbesteden en toch een belangrijke besparing realiseren; dit is mogelijk!

Wij kunnen voor u uw kleding (indien mogelijk) ook voorzien van een behandeling zodat uw kleding waterafstotend wordt gemaakt.